Hiske
de Boer

+31 6 33 375 312
hiske@howaboutyou.nl

agenda bekijken

relatiebeheer en online campagnes

 

Hiske is online media adviseur bij HowAboutYou. Met een taalkundige en journalistieke achtergrond en ruime ervaring als social media adviseur binnen de overheid, helpt zij je graag bij de inzet en strategie van de social media kanalen van jouw organisatie, bestuurder of project. Met een goed gevoel voor online en social, bedenkt Hiske graag sterke content en strategieën met de juiste tone of voice en timing.

Wil je bijvoorbeeld meer inwoners bereiken op Facebook of Instagram? Een social scan van je online kanalen met tips en tricks? Of graag eens verder praten over goede webcare reacties? Contact Hiske dan. Tevens beheert zij onze eigen social kanalen en houdt zij zich bezig met de marketing van HowAboutYou. Met plezier favorite ze jouw foto's op Instagram en retweet ze jouw posts op Twitter.

AFB Hiske 121Px

contact met Hiske

Twitter _logo Logo _linkedin 

afspraak plannen

Wil je een afspraak inplannen? Plan dan een afspraak in je eigen agenda en zet het mailadres van Hiske bij de genodigden. Kom je er niet uit of gebruik je geen digitale agenda? Bel of mail ons om de afspraak te bevestigen.