Onze visie op klantcontact en interactie gepresenteerd

Geschreven op 27 februari 2017

14 februari presenteerden we onze visie op klantcontact & interactie voor gemeenten in 2025. Op de Digital Innovation Data DID17 ontvingen de eerste 220 communicatie-adviseurs, webredacteuren en klantcontactwerkers de speciale editie van Van buiten naar binnen, klantcontact en interactie in het publieke domein.

Cover Boek

 

Het boek (220 pagina’s) is door David Kok van SocialMediaMeetlat, Frank de Goede van SIMgroep en onze Ewoud de Voogd geschreven. Ze beschrijven hoe de wereld van dienstverlening en klantcontact samenkomt met de wereld van communicatie en die van dienstverlening. Het boek gaat in op het speelveld anno 2017, trends en ontwikkelingen, de visie, een groeimodel, nieuwe taken en rollen en nieuwe inrichtingskeuzes.

Op FrankWatching verscheen de samenvatting. Deze is inmiddels 15.000 keer bekeken! Daar kun je ook het boek gratis downloaden. Je kunt het boek ook hier ook bekijken.

Wil je meer weten over de visie? 9 maart 11:00 praten we je bij in een webinar. 28 maart is er ook een masterclass. We zien je daar graag!