Onderzoek sociale media en overheden 2016 online!

Geschreven op 06 oktober 2016

Het is inmiddels een traditie geworden waar veel gemeenten naar uit kijken: het jaarlijkse onderzoek naar de sociale media prestaties van gemeenten. Samen met David Kok van Social Media Meetlat presenteren daarom met veel plezier ons nieuwe onderzoek naar de prestaties van lokale overheden op social media in 2016.

Onderzoek naar het tweede kwartaal van 2016

We bekeken dit jaar niet alleen de corporate Twitteraccounts en Facebookpagina's van gemeenten maar ook van waterschappen, veiligheidsregio's en provincie's in het tweede kwartaal van 2016. De resultaten vatten we samen in ons artikel op Frankwatching. Benieuwd hoe overheidsorganisaties bij jou in de buurt presteren? Bekijk dan de interactieve kaarten.

 

Screenshot -www .frankwatching .com 2016-10-12 14-56-59

 

Digitale, social media gemeentekaart

Klik op onderstaande kaart voor de resultaten per gemeente

Bekijk ook de digitale kaarten van andere lokale overheden

Samenvatting van het onderzoek


Of bekijk hier de samenvatting van het onderzoek